sâmbătă, 8 octombrie 2016

Smart-Casual la Webstock


Am acest articol în draft de multă vreme, dar cum perioada de acomodare într-un nou oraș și toate schimbarile pe care le implică mi-au solicitat tot timpul și toată atenția, blogul a rămas puțin în umbră, deși am fost activă aproape zilnic pe rețelele de socializare, dar astăzi mi-am eliberat programul astfel încât să vă prezint noua mea salopetă Zaful  în outfit-ul pe care l-am purtat la Webstock. 
Îi mulțumesc dragei de Lory petru poze! 


Am ales o ținută smart-casual, a cărei piesă de rezistență este tocmai noua mea salopetă, accesorizată cu o geantă corai, care să aducă o pată de culoare. 
Este pentru prima dată când comand ceva de pe acest site și am avut ceva emoții în legătură cu materialul salopetei, dar s-a dovedit a fi unul foarte calitativ, acel material clasic de jeans, destul de scorțos, dar care se așează foarte bine pe corp, iar mărimea pe care am ales-o cu ajutorul tabelului de pe site mi s-a potrivit perfect. În plus, prețurile mi se par foarte prietenoase, iar dacă îi urmăriți și pe instagram, veți găsi acolo multe ținute inspiraționale, dar și un cod de reducere pentru comenzile pe care le plasați pe site.6 comentarii :

 1. imi place tinuta :D
  si locul in care ai facut pozele

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Mulţumesc, sweetie! Eşti o drăguţă, ca de obicei 😘

   Ștergere
 2. Uhh , superbe scarile alea. Iar tinuta una lejera dat f draguta

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Multumesc mult, honey! Pozele sunt facute la hotelul Marriott, care are o arhitectura impresionanta :*

   Ștergere
  2. Multumesc mult, honey! Pozele sunt facute la hotelul Marriott, care are o arhitectura impresionanta :*

   Ștergere
 3. Uhh , superbe scarile alea. Iar tinuta una lejera dat f draguta

  RăspundețiȘtergere

Abia aștept să îți citesc părerea!