joi, 1 octombrie 2015

Review - Kallos hair care


Când iei decizia de a-ți lăsa părul să crească și de a te tunde rar, îți asumi și faptul că va trebui să investești constant în produse de îngrijire, care să îl păstreze frumos și sănătos, să îi redea vitalitatea și elasticitatea. Astăzi vreau să scriu despre 2 produse Kallos pe care eu le folosesc cu drag, pentru că își îndeplinesc scopul cu bine. Este vorba despre balsamul de păr cu miere și masca de păr cu placentă. Eu le-am achiziționat pe amândouă de pe Aoro.ro, locul de unde puteți achiziționa produse greu de găsit în magazine sau care nici măcar nu există pe piața fizică românească.
Balsam pentru păr Kallos are un preț super mic, de numai 10 lei, dar face o treabă mai bună față de multe alte produse mult mai scumpe. Ce mi-a plăcut mult la el este că și după experiențele cu vopsiri repetate în aceeași zi și păr ca mătura, balsamul acesta a reușit să îmi protejeze părul și să îl lase moale, moale, moale. Aplicat de la nivelul urechilor în jos face minuni cu părul electrizat ( eu nu am problema aceasta, dar am testat pe o prietenă, pentru că o cititoare m-a întrebat), lasă părul foarte mare și fin șiiii *problema mea cea mare* ajută enorm la descurcatul părului. Singurul lucru care nu mi-a plăcut la el este mirosul, cam puternic pentru gusturile mele, dar am trecut ușor peste acest impediment, având în vedere celelalte avantaje. 
Ambalajul este ușor de desfăcut, nu riscați să vă rupeți nici o unghie și poate fi ușor scoasă și ultima picătură de produs dacă îl agitați puțin cu capul în jos. Cu siguranță voi recumpăra acest balsam, dar voi încerca și celelalte variante: cu morcovi, cu placentă etc.

Masca de păr Kallos este o mască pentru păr uscat și deteriorat cu care eu am o relație love-hate, ne și iubim, dar ne și urâm. De ce? 
O iubesc pentru că părul meu chiar devine mai sănătos după ce o folosesc, m-a ajutat foarte mult mai ales atunci cândmă confruntam cu problema ruperii și despicării vârfurilor, după aproximativ două săptămâni de folosire ( mă spăl o dată la trei zile pe cap) deja nu mi se mai rupeau vârfurile. Câteva cu tendințe de despicare aveam, dar nu se mai rupeau. Apoi m-a ajutat din nou atunci când părul meu se confrunta cu asectul tern al părului deteriorat de soare, de apa dură, de placă și de toate celelalte și îi voi fi recunoscătoare. Eu o am pe cea la 800 ml și credeți-mă, sunt mai multe șanse să expire decât să o terminați, e super-spornică.
Cu ce m-a supărat?  De fiecare dată când o folosesc, părul meu parcă se pleoștește și nu mai are nici o formă, îl îgreunează, oricât de mult aș clăti după ce îl folosesc.
Dacă o să o termin vreodată ( puțin probabil), o să voi recumpăra doar în eventualitatea în care părul meu ar trece printr-o perioadă foarte proastă și ar avea nevoie de o hidratare intensă și de  reparare.

În concluzie, big up pentru produsele Kallos, cu siguranță voi încerca și altele.
Voi ce produse folosiți pentru îngrijirea părului?
Le-ați încercat pe acestea? 

4 comentarii :

 1. Nu am incercat niciodata Kallos,am ioncercat un balsam de la L;oreal Paris Elseve(mi se pare destul de bun,are miros placut si lasa parul moale) si sampon +ulei de par Matrix pentru par electrizat-insa ma declar nemultumita de aceste produse care au fost si destul de scumpe.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Și eu folosesc des produse L„oreal, îmi place că au o gamă variată. Trebuie să găsețti produsul care ți se potrivește, nu contează prețul lui. Poate dacă această mască mie nu mi-a plăcut, pentru că îmi pleoșta părul, pe tine te-ar ajuta în problema cu electrizarea. Oricum, produsul perfect nu există, dar trebuie să îl găsim pe cel mai bun :D :*

   Ștergere
 2. Folosesc produse Kallos,vopseaua de par ,masca de par si sunt f.multumita

  RăspundețiȘtergere

Abia aștept să îți citesc părerea!