luni, 8 septembrie 2014

Hai sa n`o mai dam in bara ! . . . zic

Ok , m`am apucat eu ca o fata scarbita de ce se considera mai nou ca fiind "super" si "la moda" la ora doua si sapte minute alaturi de un pahar de cola sa va povestesc despre aranjarea planetelor , ghicitul in luna si zat de cafea , dar mai ales despre ceea ce fetele , pardon , divele de astazi considera ca este frumos , sexy sau chiar apetisant . Acest articol este un pamflet , dar trebuie totusi luat putin in serios , iar pentru a accentua trairile si emotiile am simtit nevopia diacriticelor .

@ Apăi mama dragă , dacă știți că nu vă șade bine în iegări , nu purtați . Dacă aveți un colăcel , 2, 3 în plus , cred că e mai bine să îi ascundeți , decât sa ne oripilați și pe noi . Dacă pulpele vi se unesc până la genunchi și aveti picioarele la fel de groase și sus și jos , nu vă luați colanți .Dacă esti cât sufletul lu` Teo Trandafir , salariul Andreei Esca , si manânci cât o ursoaica gestantă înainte de hibernare și mai ales dacă prietenii te strigă Biluță sau Bulgăraș , nu purta colanți. Nu cred ca vă place nici vouă o fată pe care o vedeți așa

sau așa

@Hai să lăsăm deoparte paietele , sclipiciul , căci în discoteci deja există globuri , iar pe stradă puteți orbi cetățeni nevinovați , și mesajele aurii „ De puta madre”. Îmi doresc ca măcar o dată în această viață să întâlniți un alcoolic supărat și care mai înțelege și puțină italiană și să fie atât de revoltat de mesajul tricoului vostru încât  să vă bată de să mâncați toată viața numai cu paiul. @E ok că sunteți slabe și înalte și vă ies oasele și din șolduri și din claviculă, da nu vă dați gagici senzuale, că nimeni nu vrea să f**ă un schelet. Ne-am prins cu toții că ochelarii ăia imenși și bijuteriile statement, la fel ca pepenii pe care vi-i decupați în loc de sâni, au defapt mai mult un scop practic ( acela de a nu zbura o dată cu vântul) decât unul estetic, iar pălăriile cu boruri largi țin locul unei parașute în caz de nevoie.


@Buzele fund de babuin nu se mai poartă de prin anii 2000, de când oricum moda nu era deloc ”modă”, fiind doar o imitație a stilului american ghetto : tenesi cu bot ascuțit și toc cui ( like WTF?!?), codițe afro atunci când nu e cazul, pietre și aur pe dinți, sau cel mai rău: toate astea combinate. Hai să nu mai purtăm buze nude și contur roșu , sau și mai rău, caz pe care l-am văzut: buze albe și contur fucsia :| Acestea sunt doar câteva exemple de cum să o dai în bară, dar mai există o grămadă de modalități. Poate o să le strâng și o să scriu un nou articol. Îmi cer scuze pentru scăpările de limbaj licențios, iar pentru cei ce nu vor înghiții acest articol: rugați-vă să nu apăreți în următoarele.

2 comentarii :

  1. Foarte adevarat ce ai zis tu! Din pacate ,ei sunt prea ''cool" pentru a renunta la aceste stiluri.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ahahahahaaa =)))) Cât am râs la poza asta :))) Da, așa este, lor li se par super la moda și super fashion :))

    RăspundețiȘtergere

Abia aștept să îți citesc părerea!