joi, 7 februarie 2013

De ce sunt contra Valentine`s day?

Sunt o ipocrita. Sunt ma declar contra Valentine`s day, dar fac look-uri pt aceasta pseudo-sarbatoare . Defapt fac acele look`uri stiind ca altfel nu voi reusi niciodata sa ma tin de promisiune, dar asa ma simt obligata fata de celelalte fete, plus ca temele mi s`au parut interesante . 
Trecand peste asta, o sa va dau cateva argumente de ce sunt contra zilei indragostitilor:
  • Nu consider ca exista o zi in care sa ii spui celui iubit cat il iubesti . Il iubesti pentru ce este , pentru micile gesturi, pentru tot ce inseamna "el" , in "noi"  si nu pentru ca pe 14 februarie trebuie sa iubesti pe cineva .
  • Urasc faptul ca suntem asaltate din toate partile de kitch`uri ataaaaat de oribile. Inimioare rosii , roz , ursuleti cu inimioare in brate , perne cu ursuleti, cu inimioare in brate si tot asa . De ce nu am putea pur si simplu sa oferim o floare iubitei , sau un sarut iubitului si sa ne bucuram de o alta zi impreuna ? 
  • De ce nu putem noi ca romani sa ne respectam traditiile ? Avem deja un dragobete de sarbatorit pe 24 februarie . Si daca tot vrem ceva foarte comercial am putea sa ne creem propria noastra zi a indragostitilor...

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

Abia aștept să îți citesc părerea!