joi, 20 septembrie 2012

Cum reparam un produs cosmetic stricat?

Buna, fetelor!
Cred ca si voua vi s`a intamplat de multe ori sa nu va placa consistenta unui rimel, sa credeti ca nu mai aveti luciu de buze in tub si el defapt sa fie ramas pe peretii tubului sau sa spargeti un fard de pleoape , a carui nuanta va placea foarte mult.Astazi vreau sa va arat cateva variante de a repara aceste produse cosmetice sau de a le aduce la o consistenta  potrivita .

Luciul de buze:
Atunci cand luciul de buze nu se mai ia cum trebuie suntem tentate sa il aruncam , crezand ca s`a terminat , cand defapt cantitatea care ramane pe peretii tubului este una foarte mare .Ei bine ca sa il recuperati trebuie sa il inchideti cat de strans se poate si sa il puneti intr`un pahar/cana cu apa fierbinte . Eu m`am trezit cu mai mult de un sfert de tub de gloss dupa o jumatate de ora cat a stat in paharul cu apa .


Rimelul:
La rimel exista doua posibilitati:
  1. Daca nu va place pentru ca este prea lichid puteti sa il lasati deschis cu periuta scoasa jumatate 15-30 de minute , sau sa scoateti periuta de mai multe ori .
  2. Daca rimelul s`a uscat si nu mai puteti sa il folositi va recomand sa il inchideti bine bine si sa il bagati intr`un pahar de apa fierbinte , pentru 1 sau 2 minute 

Fardul de pleoape/blush-ul/pudra:
Daca reusesti sa spargi un fard de pleoape atunci incearca sa strangi tot produsul care s`a spart si bucatile mai mari , dar si cele mai mici , chiar pulbere , si sa le maruntesti pe toate , dupa care adauga 3-4 picaturi de spirt peste fardul spart pe care l`ai pus in cutiuta si preseaza cu o lingurita sau cu un cutit de bucatarie pana revine la forma compacta pe care o avea . Nu o sa arate la fel ca inainte , dar nu se va schimba cu nimic consistenta fardului , blushului, sau pudrei .

Acestea sunt metodele pe care eu le folosesc cand patesc asa ceva . Asa am facut cu rimelul meu preferat Volumissime de la L`oreal .

Keep it simple!

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

Abia aștept să îți citesc părerea!