sâmbătă, 25 august 2012

Let`s talk: Planuri de viitorAceste planuri despre care urmeaza sa scriu se refera strict la blog . In primul rand as vrea sa mai adaug niste pagini cu tutoriale , nails , Steps to a perfect make`up in care sa intre toate aceste tipuri de articole , ca sa fie mai usor atat pentru voi cat si pentru mine sa le gasesc .

Dupa asta as vrea sa incep cateva noi proiecte :

1. O serie de tutoriale back to school make-up , pentru diferitele culori de ochi: caprui , verzi si albastri, deoarece mai sunt doar doua saptamani pana incep scolile ... din nou ...:( [ :)) ]
Stiu ca multe fete sunt in impas cand vine vorba de asa ceva, la fel cum eram si eu anul trecut cand tutorialele Andei m`au salvat .

2.Rubrica A day in pictures deja a luat fiinta si o voi continua pentru ca imi place mult ideea , mai ales ca pe langa make-up , o alta pasiune a mea este fotografia. Panuiesc sa fac acest tip de postare o data pe saptamana , ca sa nu va sufoc cu atatea poze . Tot o data pe saptamana vor continua si postarile "Steps to a perfect make-up" , care se vor incheia dupa ce vom termina de rimelat ultima geana . 

3."Picture of the day" ... inca nu sunt sigura daca asa se va numi aceasta rubrica .. este posibil sa apara si ca "Ce ma inspira azi". Initial a vrut sa o numesc Sneak Peak , dar este deja rezervat de alta bloggeritza , mai exact Iulia Badita . Cat despre data sau frecventa acestor post ari nu pot sa va spun nimic , pentru ca vor fi absolut aleatoare , in functie de ... inspiratie . 

Cam atat am vrut sa va spun ! 

Keep it simple!

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu

Abia aștept să îți citesc părerea!